16. juli 2011

Ung surfer med attitude


Jeg er ved at opdatere mit portfolio, og vil gerne ha´ nogle flere portrætter - især indenfor sport. Når man så lige vil prøve en lyssætning, hvem er det så man hiver fat i? Jeps, nærmeste familie... Her har jeg fået min søn Carlos til at hoppe i våddragt og løbe nogle gange gennem en have-sprinkler så han blev godt gennemblødt...
For at få fri baggrund har jeg placeret ham på vores havebord! Der er en softboks til venstre og en nøgen flash til højre, lidt bagved ham. Sådan her var opstillingen:


Eksponerings-data
Brændevidde: 145 mm. (Canon EF 70-200 2.8L USM optik)
Blænde: f/2.8
Lukkertid: 1/6400
Iso: 200
Kamera: Canon Eos 1Ds Mark III
Pocket Wizards

3 kommentarer:

 1. Lækkert lys Martin! Er af en eller anden årsag ikke helt pjattet med beskæringen. Tak for inspiration, man kan lave meget med få midler.

  SvarSlet
 2. Hej Knut, tak for kommentar! Din formulering "...af én eller anden årsag" kan jeg godt genkende. Jeg var også usikker, uden helt at kunne sige hvorfor. En mere klassisk beskæring (tættere på, bedre centreret) virker på mig knap så dynamisk... Jeg har lagt en ´klassisk version´ her:
  http://www.martinpaldan.dk/Carlos_martin_paldan_2.jpg

  - Hvilket virker bedst? Det bliver to forskellige billeder...

  SvarSlet
 3. Den klassiske beskæring virker ganske rigtigt mere rolig, men er heller ikke helt rigtig til den unge mand der. Tænker om han kan få lidt plads i venstre side (hvor hans brystkasse jo peger over) uden at skære skulderen helt af i højre side.

  SvarSlet