18. april 2012

Med Team Merrel Denmark i Costa RicaDen opmærksomme læser vil jo nok tænke at det dér er da ikke Costa Rica... Nope, det er transit i New York på vej mod San José, Costa Rica.

Jeg skal følge Team Merrel Denmark under deres deltagelse i Costa Rica Adventure Race - Et nonstop race hvor de blandt andet skal trekke, mountainbike, river-rafte, padle kajak og lave forskellige reb-udfordringer. Løbet vil vist foregå over hele Costa Rica (som ikke er så stor en nation), i både jungle, på havet, på vulkaner(!) og på floder. Holdet ved ikke endnu hvordan ruten er eller hvilke udfordringer der venter dem. Sådan er adventure racing - holdet får først ´roadbooken´ lige før start. (Roadbooken fortæller hvor posterne er, og i hvilken rækkefølge de skal tages).
Løbet kører nonstop i fem dage, så det er en kæmpe udfordring der venter Team Merrel Denmark.

I dagene inden løbet akklimatiserer holdet ved at træne i højden, og ved at få erfaringer fra terrænet. Her er de oppe og trekke ved vulkanen Poas.

Er du interesseret i at se flere billeder og høre om holdets oplevelser, så tjek deres facebookside her:
Team Merrel Denmark - facebook - Der vil jeg, så vidt det er muligt med internetforbindelse - uploade billeder (i samarbejde med Jens Lundgren i DK, der følger holdet og skriver updates).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar