4. februar 2014

Højt i masten, girl power & sneak peek

Året er allerede sparket godt i gang med diverse foto shoots! Det tegner til at blive et spændende år på flere måder: Det er året hvor Adventure Photo Camp fyres af første gang (men helt sikkert ikke sidste) - Det er også året hvor en række nye events i DK ser dagens lys - og med undertegnede som fotograf. GripGrab Media Crew, som jeg er én af drivkræfterne bag kommer også i spil, ligesom at jeg som in-house fotograf hos GripGrab ser frem til en lang række spændende projekter.

Sneak peek
Og lad os starte med det sidste: Jeg havde en forrygende session med to MTB´ere, hvor vi havde nogle idéer vi ville afprøve. Det fungerede ret godt, og jeg vil vise et enkelt sneak peek fra sessionen:


Jeg vil ikke røbe noget om sammenhængen - I må blot undre Jer ;-) Og holde øje med GripGrab på facebook: Facebook.com/gripgrab

Girl Power
Og nu er vi er ved GripGrab, så havde jeg fornøjelsen af en session med Mette Pilsgaard (også fra DMK), som er GripGrab Local Hero:


Jeg har lavet en længere fb-post med beskrivelser af hvordan jeg placerede mine speedlites - Den kan læses her: Adventure Photo Camp - Bag Om Scenen: Actionfoto med mountainbiker

Højt i masten
Det var en skøn oplevelse at fotografere adventure ultra-løbet VUMB (Vinter Ultra Mols Bjerge): Forrygende flot natur, dejlige mennesker og ikke mindst en helt særlig og unik oplevelse for deltagerne: Efter første etape (af to) endte de ved Fregatten Jylland hvor de skulle klippe en post i masten, og bagefter overnatte ombord på skibet!


Vinder foto!
Kong Vinter (adventure race) var en kold og våd fornøjelse for deltagerne, der kæmpede sig igennem det nordsjællandske landskab. Jeg dækkede løbet, og fik dette lækre skud af vinderne:

Jeg brugte en enkelt lyskilde (softbox), og skød billedet ude på P-pladsen. Det var mit ´studie´!


Det var lidt fra årets første måneder...
Næste opgave er Ice Ultra i Lapland - langt oppe i Sverige, nord for polarcirklen - Det bliver en anderledes udfordring. Kulden er barsk mod både mand og udstyr. Mere om dette projekt når jeg nærmer mig afgang...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar