12. november 2011

BMX-træf - tjek af fotos!

Er hjemme igen efter en god dag i den friske luft sammen med Pia, Pierre, Mikkel og Betina samt en gruppe af ivrigt poserende unge BMX´ere... Vi mødtes ude på BMX-banen til nogle timers forsøg med at fange BMX-action. Skønt vejr, glade drenge og enkelt megasej pige på cyklerne og masser af nørderi og snak :-)
Når gallerierne er klar vil jeg poste et indlæg. Nu skal der tjekkes fotos!

Dette billede sprang lige i øjnene ved overførsel til pc´en... Kommer til at tænke på krigsfotografen Robert Capas gode råd: "Hvis billedet ikke er godt, så er det fordi du ikke er tæt nok på..." - Der er vel også en grænse for hvor tæt man skal på?
Skudt med 16-35mm optik (på 35mm - fullframe)

4 kommentarer:

 1. Awesome billed! Der kom desværre familie tam-tam i vejen, så fik ikke taget der ud. :( Håber virkelig der må komme en anden gang!

  Men jeg vil holde øje med din blog i fremtiden :-)

  // Michael

  SvarSlet
 2. Hej Michael - Man kan jo ikke altid nå det hele, selvom man gerne ville - jeg er sikker på at jeg tager initiativ til lignende arrangementer i fremtiden :-) Så du får nok chancen igen!

  SvarSlet
 3. Tak for en super hyggelig dag :)

  Glæder mig allerede til næste gang.

  SvarSlet
 4. Tak alle for en dejlig dag, glæder mig også allerede til næste gang. Har sendt Martin en mail med link til mine billeder, men smider det da også lige her. De mangler desværre den sidste skarphed (øv), men man skal jo starte et sted.

  http://pialind.dk/galleri/sport/bmx121111/index.html

  Pia

  SvarSlet