16. august 2013

Time for Tri


Så er tri-festen blæst igang her i København! Først de populære og folkelige 4:18:4 stævner i og omkring Amager Strandpark, og på søndag den store finale: KMD Ironman Copenhagen.
Her er lidt billeder fra torsdagens KMD 4:18:4 stævne med både kendisser (kan du spotte dem?) og hverdagens helte - Stemningen er altid suveræn :-)Mit udstyr bestod af et simpelt setup:
- To kamerahuse - Canon Eos 1DsMark III med 70-200 2.8 samt Canon Eos 7D med EFS 15-85.
Telezoomen blev brugt til ´portrætter´ i fuld figur med semi-sløret baggrund (og autofokus på servo), og 7D´eren blev brugt til panorerings-billeder med langsom lukkertid og til klassisk vidvinkel reportage.


Da solen gik ned forsøgte jeg at fange noget modlysstemning med telezoomen:


Og satte en Canon Speedlite 580EX II i hotshoe´en på 7D´eren, for at få lidt af den flotte aftenhimmel med - En temmelig rå og direkte teknik, men ok i en skarp reportage-situation...


Reportager som KMD 4:18:4 sætter virkelig din teknik og timing på prøve, fordi det går så hulens hurtigt! Når starten først er gået er der snart efter cykelryttere og løbere i hver sin retning. Jeg havde fundet en lokation, hvor jeg kunne skyde når deltagerne kom ind fra cykelruten, og efterfølgende vende mig 180 grader og skyde de samme deltagere løbe ud på løberuten.I målområdet skiftede jeg konstant mellem 1DsMark III og 7D´eren, for at fange de forskellige situationer. Det er bestemt udfordrende, men også super hyggeligt at opleve alle de glade og stolte deltagere komme i mål!
Fredag går det løs igen, og så den helt store: KMD Ironman Copenhagen - Som er et kapitel for sig: Tidligt op, klargøring af udstyr, svømmestart, første op ad vandet, skiftezone, afsted efter deltagere bagpå motorcykel, ud på ruten, ind til T2 hvor de kaster cyklen fra sig og løber ud, følge dem på løberuten, nå ind til mål, skyde vinderen, ud på ruten, fange stemningen, sidste deltager i mål klokken 22:00 - Laaaaang dag :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar