23. december 2011

Lowepro, hacking og Sydspanien...

Hvad har Lowepro, hacking og Sydspanien til fælles?
...Jeg skal prøve at gøre det kort!

Hacking
Mit website martinpaldan.com har været udsat for hacking (fik jeg at vide pr mail fra min webudbyder). Så nu skal jeg uploade visse filer igen, for at sitet virker! Det er både god og dårlig timing - god, fordi jeg er ved at lave et helt nyt udseende på mit site, dårlig fordi...

Sydspanien
...Jeg er i Sydspanien uden adgang til filerne jeg skal uploade igen (og kun med sporadisk netadgang). Derfor har jeg i hast måtte lave en midlertidig index-fil som jeg så har uploadet! Det er bestemt ikke en rar fornemmelse at vide at ens ´visitkort´ på nettet er ude af funktion - men hey, sådan er livet af og til... Forhåbentlig kommer det ikke til at få afgørende betydning. Mit nye site må jeg så skynde mig at få færdigt (når jeg er tilbage i DK)...

Lowepro
I stedet for at blive frustreret over et website der ikke virker, vil jeg hellere fokusere på en test af Lowepro Photo Sport 200 AW - en superspændende rygsæk fra Lowepro, som jeg har taget med ned i de Sydspanske bjerge. Her vil den blive udsat for lidt af hvert, og testet i perfekte omgivelser!

Indtil videre har rygsækken været med på trailrunning (indeholdende Canon 7D med optik), vandreture, nat-foto session, indkøbstur og picnic med ungerne (stadig med 7D´eren)

Resultatet af testen må I vente med til engang i januar 2012...
- Endnu engang god jul og godt nytår til alle!

3 kommentarer:

 1. Det glæder vi os til at høre :)! Glædelig jul til dig og familien :D!
  Kh Pierre

  SvarSlet
 2. Surt, rart og lækkert...
  Surt mht. hacking men det må være fordi du er interessant (jeg er såvidt vides aldrig blevet hacket, men hey jeg har da vist heller ikke en hjemmeside...)
  Rart må det være at tilbringe julen i det spanske med familien. Skærmet fra decembers stress og forbrugsrace og i et forhåbentlig mere behageligt klima.
  Lækkert med en teaser på Photo Sport 200 AW, den vil jeg se frem til :o)
  Du og dine ønskes en glædelig jul og et lykkebringende nytår.
  Bedste hilsner.
  Mikkel

  SvarSlet
 3. Hvor er det træls. Mit gamle site blev også hacket, så jeg tog valget at starte forfra. Det kan både være godt og skidt, at blive hacket. Heldigvis har jeg ikke noget kritisk data på min side :)

  SvarSlet